Loading...
Šumske kapi – eliksir zdravlja iz srca netaknute prirode – Uzivo 24h

Šumske kapi – eliksir zdravlja iz srca netaknute prirode

Loading...

Kopriva, neven i klek poznate su ljekovite biljke, a nutritivne i ljekovite vrijednosti jestivih gljiva, pa tako i bukovače, u Kini i Japanu cijenjene od davnina.

Kombinirajući ih u posebnom omjeru, fitoterapeut Dragan Stamenković stvorio je kapi koje vraćaju ravnotežu zdravlja i jačaju imunitet.

Regulirajući rad unutarnjih organa, potiču metabolizam i djelotvorno pomažu kod cijelog niza zdravstvenih tegoba – od pretilosti, dijabetesa, alergija i proširenih vena, do kroničnog umora, hormonalnih poremećaja te problema s prostatom i potencijom.

Naše je tijelo složen mehanizam opremljen svime što mu je potrebno da bi savršeno funkcionirao.

Nažalost, zagađeni okoliš u kojem živimo, loše navike, kao i sveprisutni stres narušavaju njegovu ravnotežu i otežavaju osluškivanje unutarnje inteligencije organizma koji nam daje do znanja što mu je potrebno, a što mu škodi.

Spas iz “riznice zdravlja”

Dovoljno je da se jedan “zupčanik” u tom sustavu pokvari ili počne nepravilno raditi i možda ne odmah, no kroz neko vrijeme sigurno ćemo početi osjećati razne poteškoće.

Dakako, rješenje uvijek možemo pronaći u neiscrpnoj riznici zdravlja zvanoj priroda, međutim valja znati što iz nje izabrati kako bismo si pomogli.

Treba voditi računa o tome da bilje kojim ćemo se poslužiti nije pogođeno zagađenjem koje mu umanjuje ljekovita svojstva, te znati odabrati kombinaciju koja će nam najučinkovitije pomoći na putu do ozdravljenja.

Jednu takvu, iznimnog ljekovitog djelovanja, pronašao je fitoterapeut Dragan Stamenković dobivši eliksir zvan Šumske kapi koji se pokazao učinkovitim kod dugog niza zdravstvenih problema.

Četiri veličanstvene biljke

Bukovača, kopriva, neven i klek poznate su po ljekovitim svojstvima koja mogu zahvaliti svojim aktivnim sastojcima, no objedinjene prema Stamenkovićevoj recepturi djeluju još učinkovitije nego svaka posebno.

Odabir biljaka za Šumske kapi nije slučajan. Sve ove biljke postoje od davnina i do danas su se održale u izvornom obliku zadržavši svoj kemijski sastav.

Nisu mutirale pod utjecajem zagađenja, zračenja i drugih štetnih utjecaja, što s mnogim drugim biljkama nije slučaj.

Omjer u kojem se nalaze u Šumskim kapima je takav da jedna drugu upotpunjuju tako da im se ljekovito djelovanje povećava čak dvadeset puta, – objašnjava Stamenković koji je od malih nogu pokazivao sklonost i dar za liječenje ljudi.

Od rođenja sam od Boga dobio dar da spoznam bolesti ljudi, razloge zbog kojih su nastale i pomognem da se one uklone. Već sam u sedmoj-osmoj godini imao razna iskušenja, snove i molio se Bogu nekoliko sati dnevno.

Intuitivno dijagnosticiranje

Stamenković veli da su se, kad mu je bilo devet ili deset, oko njega počeli okupljati bolesni članovi obitelji jer su u njegovoj prisutnosti osjećali ugodnu toplinu, mir i molili ga da ih masira, nakon čega bi prestajali osjećati tegobe.

“Moja majka koja je patila od jakih migrena gotovo nikad više nije imala glavobolju, a susjed koji zbog teške astme nije mogao hodati više od pet koraka počeo je voziti bicikl”, nastavlja Stamenković.

“Kako su godine prolazile počeo sam osjećati ljudske duše da vidim koliko im je i zbog čega teško te pokušavao pomoći svakome kome je bilo potrebno. Poslije sam dobio još veći dar i spoznao dosta biljaka koje se rjeđe upotrebljavaju, iako mogu izliječiti svaku bolest.

To su velikim dijelom korovske biljke, recimo gavez koji pomaže i kod najtežih oboljenja te vrkuta koja liječi sve ženske bolesti, uključujući hormonalne poremećaje.”

Ovaj fitoterapeut kroz svoj je rad došao u doticaj s mnogim ljudima iz cijelog svijeta, počevši surađivati s ruskim i ukrajinskim liječnicima koji se bave alternativnom i biljnom medicinom te njihovim znanstvenim proučavanjem.

Ljekovita formula širokog spektra djelovanja

Na temelju vlastitih spoznaja i razmjene iskustva s kolegama Stamenković je počeo razvijati recepturu za proizvod kakav je oduvijek želio napraviti – onaj koji će biti od koristi svim oboljelim ljudima i pomoći im riješiti njihove zdravstvene probleme.

Taj sam cilj pokušao ostvariti upravo sa Šumskim kapima i mislim da sam u tome uspio. Na prvom mi je mjestu uvijek bilo pomaganje ljudima, a ne zarada i vjerujem da upravo u tome leži ključ uspjeha tog proizvoda, ističe Stamenković.

Njegove kapi sadrže gotovo sve vitamine i minerale potrebne ljudskom organizmu zbog čega potiču regeneraciju tjelesnih stanica, imunitet i pravilan rad svih organa.

To bi mogao biti razlog zbog kojeg su se pokazale djelotvornima kod niza različitih oboljenja:

loše cirkulacije
hormonalnih i metaboličkih poremećaja
bolesti prostate i problema s potencijom
pretilosti
hemoroida
povišenog šećera
kolesterola i triglicerida u krvi
probavnih tegoba
virusnih, bakterijskih i gljivičnih oboljenja
alergija
reume
tumora
Prvi se rezultati uglavnom opažaju vrlo brzo, čak i nakon nekoliko dana, ovisno o vrsti, dužini trajanja, stupnju bolesti i drugim faktorima.

“Šumske kapi su potpuno prirodan proizvod i nemaju ograničeni vremenski interval upotrebe, a prema iskustvu korisnika do poboljšanja ili potpunog izlječenja dolazi najčešće između 2-3 mjeseca uzimanja.

Poslije toga korisnici uzimaju proizvod preventivno, prema potrebi.

Velik broj naših korisnika su profesionalni sportaši. Oni uzimaju kapi svakodnevno bez prestanka, kažu da im je koncentracija puno bolja, ne osjećaju umor i rijetko se ozljeđuju.”

Šumske kapi dovode cijeli organizam u ravnotežu narušenu zbog brzog načina života, stresa, nepravilne i neredovite prehrane i drugih faktora.

Naši geni bilježe i pamte sve, a kada upamte puno loših stvari dolazi do mutacija, zbunjivanja organizma, te se posljedično javljaju bolesti i loše navike.

“Kapi su u takvim slučajevima odlična pomoć jer uravnotežuju i usklađuju um i tijelo, pa mozak počinje govoriti tijelu koje namirnice trebamo uzimati, signalizira nam da pijemo dosta vode, da se ne prejedamo, budemo fizički aktivniji. To nazivam buđenjem organizma”, objašnjava njihov tvorac.

Optimalan spoj sastojaka

Tajna djelotvornosti Šumskih kapi jest u optimalnom spoju aktivnih sastojaka dobivenih iz vodeno-alkoholnih ekstrakata ploda bukovače, lista koprive, ploda kleka i cvijeta nevena.

Među njima svakako treba istaknuti beta-glukan iz bukovače, snažan imunostimulator i antioksidans poznat i po antikancerogenom djelovanju.

On u kombinaciji s djelatnim spojevima (flavonoidima, karotenoidima, terpenima, saponozidima, mineralima, vitaminima i drugim) postiže savršenu sinergiju.

Zahvaljujući njoj Šumske kapi imaju vrlo širok spektar djelovanja i primjene u najrazličitijim slučajevima te nam pomažu obnoviti psihofizički sklad.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *